02

Minőségpolitika

A Filex Packaging Kft. minőségpolitikája és minőségcéljai

 

A Filmex Packaging Kft. teljes mértékben elkötelezett annak érdekében, hogy tevékenységében és szolgáltatásában megfeleljen a minőség legfontosabb mércéinek, az ügyfelek megelégedettségének és a jogszabályi követelményeknek. Ezek érdekében cégünk mindent megtesz, hogy a termékeit a legpontosabb minőségi követelményekben a meghatározott határidőre elkészítse.

A minőségpolitikát minden évben felülvizsgáljuk és a stratégiának megfelelően módosítjuk a vezetőségi felülvizsgálat alkalmával.

 

Ezen célkitűzések érdekében az alábbiak iránt kötelezzük el magunkat:

 

  • A piac kutatását folyamatosan figyelemmel kísérjük, a vevők igényeinek felmérését rendszeressé tesszük, ezzel biztosítjuk a folyamatos termelést, értékesítést és a hosszú távú partneri kapcsolatokat.
  • A gyártás során a minőséget folyamatosan javítjuk, mind a gyártó berendezések fejlesztésével, mind a kollégák szaktudásának javításával; továbbá a minőségbiztosítási rendszerünk folyamatos belső ellenőrzésével és fejlesztésével.
  • Olyan munkatársakkal dolgozunk együtt, akik részt vállalnak a minőségi rendszerek folyamatos fenntartásában.
  • A kereskedelmi vevőinkkel és más, cégünkhöz hasonló szervezetekkel létrejött partneri kapcsolatainkat fenntarjuk és fejlesztjük, mellyel mindkét fél számára kiemelkedő üzleti kapcsolatot biztosítunk a minőség fejlesztése érdekében.
  • A termék megbízhatóságán felül a külső megjelenésének fejlesztése is a célunk, ennek érdekében folyamatosan figyelemmel kísérjük az új technológiákat és anyagokat.

 

A Filmex Packaging Kft. a minőség folyamatos biztosítását, fejlesztését kívánja elérni.

 

 

Pécs, 2020.01.03.

 

Piukovics Márk

Ügyvezető igazgató

 

A weboldal tulajdonosa: A Pécsi Törvényszék Cégbiróságánál  02 09 063797 cégjegyzékszámmal bejegyzett, 7673 Kővágószőlős, Külterület 0222/42 hrs. székhelyű Filmex Packaging Kereskedelmi és Müanyagfeldolgozó Korlátolt Felelősségü Társaság