Festő- és takarófóliák

Olyan munkálatok során ajánlott, ahol fontos a környezet védelme a szennyeződésektől, festéktől vagy portól.


Termék paraméterek

Szín
igény szerint színezve
Anyag
LDPE, MDPE, HDPE
Vastagsági tartomány
7my-200my vastagságig (újrahasznosított alapanyagból 18my-180my)
Gyártástartomány
egyedi méretekben gyártva

Részletes leírás

Tekercses Takarófóliák: A tekercses takarófóliák széles körben alkalmazhatóak a bútorok, padlók, és értékes tárgyak védelmére festés vagy építési munkálatok során. A tekercses kialakítás megkönnyíti a fólia tárolását és szükség szerinti mennyiség/hossz levágását, így a felhasználó pontosan annyit használhat belőle, amennyire szüksége van. Elérhetőek primer és újrahasznosított anyagból, vevői igény szerinti vastagságban. 

Festőfóliák: A festőfóliák kifejezetten festési munkákhoz lettek tervezve, hogy megóvják a felületeket a véletlen kifröccsenésektől. Ezek az átlátszó, vékony fóliák úgy biztosítanak védelmet, hogy közben nem zavarják a munkavégzést. Könnyen kiteríthetőek és rögzíthetőek a kívánt helyeken, biztosítva a tiszta és rendezett munkaterületet.

Elérhetőek: 45/50/76mm-es papír csévetesten, különböző méretekben, egyedi vastagságban (pl. 2x50m, 2x100m, 4x50m, 4x100m).

Hajtogatott takarófóliák:  Ezek a fóliák előre hajtogatottak, így könnyen kezelhetőek és tárolhatóak, valamint gyorsan kiteríthetőek a kívánt területre. Különösen praktikusak, mivel minimális helyet foglalnak a tárolás során, és rendkívül rugalmasan használhatóak különféle munkálatokhoz. 

Különböző méretben kaphatóak, egyedi vastagságban (pl. 2x4m, 2x5m, 4x5m, 4x6m).

Felhasználási lehetőségek: Fólia lap, alátét fólia, alátétfólia tekercses, takarófólia, takarófólia tekercses, hajtott takarófólia

 

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérdéseivel, megkereséseivel vagy egyedi ajánlatkérésével forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő csapatunk készen áll, hogy segítsen Önnek a legmegfelelőbb csomagolási megoldások megtalálásában!