Tömlő, féltömlő

Magasfokú méret- és vastagságtartással, primer, vagy akár újrahasznosított alapanyagból


Termék paraméterek

Szín
igény szerint színezve
Méret
400 - 5400mm kerületig, redőzéssel is (max. 1500+2x600 mm)
Anyag
LDPE, MDPE, HDPE
Vastagsági tartomány
7my - 250my vastagságig
Egyéb tulajdonságok
Élelmiszeripari, mélyhűtésre alkalmas, koronakezelt vagy felületkezelt, csúsztatós vagy csúszásgátló adalékkal, antisztatikus, VCI (korrózióvédelem), ESD vagy UV-stabil adalékkal ellátott, mikroperforált, matt, redőzött, stb.

Részletes leírás

Kétrétegű, tekercsre feltekert fólia, élelmiszerbiztonsági szempontoknak megfelelő, víz- és porálló termék, amely végtelen sokszor újrahasznosítható.

Elérhető:

  • végtelenített tekercsben
  • darabolva
  • redőzve
  • hasítva – oldalt vagy középen, a redőzött tömlőnél is, vevői igény szerint

Könnyen és gyorsan feldolgozható/hegeszthető, és az alacsony filmvastagság ellenére rendkívül szakadásálló, vízálló és hőmérséklettűrő.

Magas fokú méret és vastagságtartással a modern nagyteljesítményű csomagológépekhez igazodva gyártjuk primer, vagy újrahasznosított alapanyag felhasználásával.

A terméket számos célra fel lehet használni. Ezek alapján még az alábbi megnevezései is ismertek: 

tömlő darabolt, hasított tömlő, féltömlő, tömlő, középen hasított tömlő, oldalt hasított tömlő, redőzött tömlő, hasított redős tömlő

Kiegészítő termékek

Ajánlatkérés

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérdéseivel, megkereséseivel vagy egyedi ajánlatkérésével forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő csapatunk készen áll, hogy segítsen Önnek a legmegfelelőbb csomagolási megoldások megtalálásában!