ISO 9001:2015

A Filmex Packagingnél folyamatosan befektetünk folyamataink fejlesztésébe és a legújabb ipari fejlesztések nyomon követésébe. A minőség iránti kötelezettségvállalásunk töretlen, mivel tisztában vagyunk azzal, hogy ez alapvető tényező partnereink sikerében.

Az ISO 9001:2015 tanúsítvány a minőségirányítás terén nyújtott magas színvonalat ismeri el. Ez a szabvány életszerű megközelítéssel támogatja a szervezet működését, így segítségével az irányítási rendszer termelőeszközzé válhat. Bizonyítja, hogy egy szervezet folyamatosan és konzisztensen képes olyan terméket előállítani és olyan szolgáltatást nyújtani, amely megfelel az ügyfél és a jogszabályok követelményeinek.

ISO-9001

Ajánlatkérés

ajanlatkeres

 

A minőség és a vevői elégedettség iránti elkötelezettségünk szolgáltatásunk minden területén tükröződik, a kezdeti megkereséstől a termék végső kiszállításáig.

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérdéseivel, megkereséseivel vagy egyedi ajánlatkérésével forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő csapatunk készen áll, hogy segítsen Önnek a legmegfelelőbb csomagolási megoldások megtalálásában!