Ismerj meg minket!

Ismerj meg minket!

A Filmex Packaging Kft. fő tevékenysége a polietilén csomagolóanyagok gyártása, élelmiszeripari, ipari, mezőgazdasági vagy háztartási felhasználásra.

Cégünk 1996-ban indult Szőlősplast Kft. néven. Kezdetektől az alapító családok tulajdonában van, akik mindig is prioritásként kezelték a cég fejlesztését annak érdekében, hogy segítsen vevőinek megtalálni a számukra legmegfelelőbb terméket, alkalmazkodva speciális szükségleteikhez.

Célunk, hogy a különböző iparágakat megbízhatóan kiszolgáljuk a számukra optimális csomagolóanyagokkal.

Hisszük, hogy folyamatos fejlődés nélkül nem lehet lépést tartani a változó körülményekkel - első nagyobb technológiai beruházásunkat 2003-ban hajtottuk végre annak érdekében, hogy korszerű gépek beszerzésével biztosítani tudjuk vevőink számára az egyedi igények alapján gyártott, jó minőségű termékeket, korrekt szállítási határidővel. 2018 óta Pécsett, egy új, 2000 m2-es csarnokban folytattuk termelésünket, 2020-ban pedig egy 800 m2-es raktár- és irodaépület is kialakításra került. 2019-ben egy Hosokawa-Alpine extruderrel bővítettük gépparkunkat, így jelenleg 7 extruder soron, 8 konfekcionáló géppel gyártjuk primer és újrahasznosított alapanyagból készült termékeinket.

Arra törekszünk, hogy olyan hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel, amelynek alapja a minőség, megbízhatóság, a rugalmas, időben történő kiszolgálás egyedi igényeik figyelembevételével. Szeretnénk, hogy Ügyfeleink mindig úgy tekinthessenek ránk, mint kiváló partnerre, akire nyugodtan számíthatnak - küldetésünknek tekintjük azt, hogy minőségi, személyre szabott csomagolási megoldásokat kínáljunk vevőinknek Európa-szerte.

Cégünknél minden kollégával méltányosan bánunk, bevonjuk őket a minőségfejlesztés folyamatába, ezzel biztosítva a gyors reagálást és a költséghatékony munkavégzést, valamint a karrierépítési lehetőséget is - több olyan munkatársunk van, akik a kezdetektől velünk vannak, ezzel hozzájárulva közel 20 éves fejlődéstörténetünkhöz.

Cégünk számokban

1990
alapítás éve
000
tonna/év termelés
0M
euró forgalom
0
fős létszám
0
százalék export
0
százalék ECO termékgyártás

Csapatunk

Piukovics Márk
Ügyvezető
Timár Tamás
Ügyvezető
Kalocsai Nóra
Pénzügyi és HR vezető
Kiss-Lampérth Zsuzsanna
Account manager - Export értékesítés
Széles Zita
Kereskedelmi asszisztens
Karlovecz Balázs
Üzemvezető
ifj. Keppel Attila
Raktárvezető
Simara Balázs
Minőségbiztosítási felelős