Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

 

Hisszük, hogy csomagolóanyag-ipari cégként fontos, hogy példaként megmutassuk - ebben az iparágban is lehet termékfejlesztésekkel, modern technológia alkalmazásával hatékony megoldásokat alkalmazni egy tisztább, élhetőbb bolygóért.

Termelésünk közel 50%-a újrahasznosított nyersanyagokból származik, amely tükrözi a hulladék mennyiségének csökkentésére és az erőforrás-hatékonyság növelésére irányuló elkötelezettségünket. Termékeink optimalizálásánál prioritásként kezeljük az egyedi igényekhez való alkalmazkodást, így gondoskodva arról, hogy ne járuljunk hozzá a többletfogyasztáshoz, és ne állítsunk elő olyan termékeket, amelyekre a piac nem tart igényt. 

Mindemellett jelentős lépéseket tettünk a megújuló energiaforrások alkalmazása felé. Fenntarthatóságra irányuló kezdeményezéseink részeként fogyasztásunk 10%-a már most ezekből származik. Az E-ON jóváhagyásával összesen 125 kW névleges teljesítményű napelem került fel a csarnok tetőszerkezetére. Ennek köszönhetően becsléseink szerint a fogyasztásunk jelentős része fedezhető lesz a napenergia által, így a csökkentett kiadásokból fennmaradó összeget átcsoportosíthatjuk és Ügyfeleink kiszolgálásának további fejlesztésére fordíthatjuk.