Tanúsítványok

Tanúsítványok

 

Számunkra a minőség az egyik legfontosabb érték. Szilárdan hiszünk abban, hogy sikerünk végső értékmérője partnereink elégedettsége. A legmagasabb színvonal biztosítása érdekében a nemzetközileg elismert, általánosan értelmezett szakmai normákhoz tartjuk magunkat, amelyek világszerte garantálják az állandó minőséget.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a tanúsítványok megszerzése kulcsfontosságú a jelentős hozzáadott értéket képviselő piacok - többek között a feldolgozóipar, az élelmiszer- és az autóipar  igényeinek kielégítéséhez. Ezek a tanúsítványok a kiválóság iránti elkötelezettségünk bizonyítékául szolgálnak, és jelzik odaadásunkat a magas színvonalú termékek és szolgáltatások előállítása iránt.

A szigorú szabványok betartásával nemcsak ügyfeleink magas szintű elvárásainak teszünk eleget, hanem az iparágak megbízható és hiteles partnereként is megerősítjük pozíciónkat. A minőségre való összpontosításunk lehetővé teszi számunkra, hogy következetesen túlteljesítsük az elvárásokat, és olyan csomagolási megoldásokat kínáljunk, amelyek igazodnak a különböző ágazatok sajátos igényeihez.

A Filmex Packagingnél folyamatosan befektetünk folyamataink fejlesztésébe és a legújabb ipari fejlesztések nyomon követésébe. A minőség iránti kötelezettségvállalásunk töretlen, mivel tisztában vagyunk azzal, hogy ez alapvető tényező partnereink sikerében. 

 

Az ISO 9001:2015 tanúsítvány a minőségirányítás terén nyújtott magas színvonalat ismeri el. Ez a szabvány életszerű megközelítéssel támogatja a szervezet működését, így segítségével az irányítási rendszer termelőeszközzé válhat. Bizonyítja, hogy egy szervezet folyamatosan és konzisztensen képes olyan terméket előállítani és olyan szolgáltatást nyújtani, amely megfelel az ügyfél és a jogszabályok követelményeinek.

Cégünk folyamatszemléletű gondolkodásmódjával, a beszállítók alapos értékelési és kiválasztási folyamatával és nem utolsó sorban munkatársaink minőségtudatával, felelősségteljes munkájával érdemelte ki ezt a tanúsítványt.

A minősített szervezetek kedvezőtlen környezeti hatások csökkentéséhez és megelőzéséhez való hozzájárulását ismeri el az ISO 14001:2015 tanúsítvány.

A Filmex környezetirányítási tevékenységével, szelektív hulladékgyűjtéssel, újrahasznosított alapanyagok felhasználásával, környezetkímélő működéssel sikeresen megfelel a tanúsítvány által támasztott követelményeknek.

A BRC Globális Szabvány célja, hogy az élelmiszeriparban tevékenykedő vállalatoknak tanúsítsa az élelmiszer biztonságát és minőségét szolgáló szabványrendszert. Cégünk elkötelezett aziránt, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű élelmiszerbiztonsági szabványoknak is, ezzel növelve üzleti partnereink elégedettségét és bizalmát termékeink iránt.

Munkatársaink gondos tevékenységével és a rendelkezésünkre álló modern infrastruktúrával biztosítani tudjuk a szabványban előírt magas fokú termékbiztonságot.