Rólunk

Cégismertető

 

A Filmex Packaging Kft. fő tevékenysége a polietilén csomagolóanyagok gyártása, élelmiszeripari, ipari, mezőgazdasági vagy háztartási felhasználásra.

Célunk, hogy a különböző iparágakat megbízhatóan kiszolgáljuk a számukra optimális csomagolóanyagokkal.

Cégünk 1996-ban indult Szőlősplast Kft. néven. Kezdetektől az alapító családok tulajdonában van, akik mindig is prioritásként kezelték a cég fejlesztését annak érdekében, hogy segítsen vevőinek megtalálni a számukra legmegfelelőbb terméket, alkalmazkodva speciális szükségleteikhez.

Hisszük, hogy folyamatos fejlődés nélkül nem lehet lépést tartani a változó körülményekkel - első nagyobb technológiai beruházásunkat 2003-ban hajtottuk végre annak érdekében, hogy korszerű gépek beszerzésével biztosítani tudjuk vevőink számára az egyedi igények alapján gyártott, jó minőségű termékeket, korrekt szállítási határidővel. 2018 óta Pécsett, egy új, 2000 m2-es csarnokban folytattuk termelésünket, 2020-ban pedig egy 800 m2-es raktár- és irodaépület is kialakításra került. 2019-ben egy Hosokawa-Alpine extruderrel bővítettük gépparkunkat, így jelenleg 7 extruder soron, 8 konfekcionáló géppel gyártjuk primer és újrahasznosított alapanyagból készült termékeinket.

Csomagolóanyag-ipari cégként fontosnak tartjuk megmutatni azt, hogy ebben az iparágban is lehet termékfejlesztésekkel, modern technológia alkalmazásával hatékony megoldásokat alkalmazni egy tisztább, élhetőbb bolygóért.

Termelésünk közel 50%-a újrahasznosított nyersanyagokból származik, amely tükrözi a hulladék mennyiségének csökkentésére és az erőforrás-hatékonyság növelésére irányuló elkötelezettségünket. Termékeink optimalizálásánál prioritásként kezeljük az egyedi igényekhez való alkalmazkodást, így gondoskodva arról, hogy ne járuljunk hozzá a többletfogyasztáshoz, és ne állítsunk elő olyan termékeket, amelyekre a piac nem tart igényt.

Mindemellett jelentős lépéseket tettünk a megújuló energiaforrások alkalmazása felé. Fenntarthatóságra irányuló kezdeményezéseink részeként fogyasztásunk 10%-a már most ezekből származik. Az E-ON jóváhagyásával összesen 125 kW névleges teljesítményű napelem került fel a csarnok tetőszerkezetére. Ennek köszönhetően becsléseink szerint a fogyasztásunk jelentős része fedezhető lesz a napenergia által, így a csökkentett kiadásokból fennmaradó összeget átcsoportosíthatjuk és Ügyfeleink kiszolgálásának további fejlesztésére fordíthatjuk.

Cégünknél minden kollégával méltányosan bánunk, bevonjuk őket a minőségfejlesztés folyamatába, ezzel biztosítva a gyors reagálást és a költséghatékony munkavégzést, valamint a karrierépítési lehetőséget is - több olyan munkatársunk van, akik a kezdetektől velünk vannak, ezzel hozzájárulva közel 20 éves fejlődéstörténetünkhöz.

A minőség és a vevői elégedettség iránti elkötelezettségünk szolgáltatásunk minden területén tükröződik, a kezdeti megkereséstől a termék végső kiszállításáig.

Forduljon bizalommal hozzánk, elkötelezettek vagyunk az Ön sikere iránt, biztosíthatjuk, hogy ha minket választ partnerének, személyre szabott figyelemre, gyors válaszokra és olyan megbízható csapatra számíthat, aki szívesen áll az Ön rendelkezésére, bármilyen kérdése, észrevétele merüljön is fel.

Arra törekszünk, hogy olyan hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel, amelynek alapja a minőség, megbízhatóság, a rugalmas, időben történő kiszolgálás egyedi igényeik figyelembevételével. Szeretnénk, hogy Ügyfeleink mindig úgy tekinthessenek ránk, mint kiváló partnerre, akire nyugodtan számíthatnak - küldetésünknek tekintjük azt, hogy minőségi, személyre szabott csomagolási megoldásokat kínáljunk vevőinknek Európa-szerte.