Tanúsítványok

Számunkra a minőség az egyik legfontosabb érték, szilárdan hiszünk abban, hogy sikerünk végső értékmérője partnereink elégedettsége.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a tanúsítványok megszerzése kulcsfontosságú a jelentős hozzáadott értéket képviselő piacok - többek között a feldolgozóipar, az élelmiszer- és az autóipar igényeinek kielégítéséhez.

A legmagasabb színvonal biztosítása érdekében nemzetközileg elismert, általánosan értelmezett szakmai normákhoz tartjuk magunkat, amelyek világszerte garantálják az állandó minőséget.

A szigorú szabványok betartásával nemcsak ügyfeleink magas szintű elvárásainak teszünk eleget, hanem az iparágak megbízható és hiteles partnereként is megerősítjük pozíciónkat.

Ezek a tanúsítványok a kiválóság iránti elkötelezettségünk bizonyítékául szolgálnak, és jelzik odaadásunkat a magas színvonalú termékek és szolgáltatások előállítása iránt.

A minőségre való összpontosításunk lehetővé teszi számunkra, hogy következetesen túlteljesítsük az elvárásokat, és olyan csomagolási megoldásokat kínáljunk, amelyek igazodnak a különböző ágazatok sajátos igényeihez.

BRC Globális Szabvány

A BRC Globális Szabvány célja, hogy az élelmiszeriparban tevékenykedő vállalatoknak tanúsítsa az élelmiszer biztonságát és minőségét szolgáló szabványrendszert.

ISO 9001:2015

A Filmex Packagingnél folyamatosan befektetünk folyamataink fejlesztésébe és a legújabb ipari fejlesztések nyomon követésébe. A minőség iránti kötelezettségvállalásunk töretlen, mivel tisztában vagyunk azzal, hogy ez alapvető tényező partnereink sikerében.

ISO 14001:2015

Cégünk folyamatszemléletű gondolkodásmódjával, a beszállítók alapos értékelési és kiválasztási folyamatával és nem utolsó sorban munkatársaink minőségtudatával, felelősségteljes munkájával érdemelte ki ezt a tanúsítványt.

Ajánlatkérés

ajanlatkeres

 

A minőség és a vevői elégedettség iránti elkötelezettségünk szolgáltatásunk minden területén tükröződik, a kezdeti megkereséstől a termék végső kiszállításáig.

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérdéseivel, megkereséseivel vagy egyedi ajánlatkérésével forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő csapatunk készen áll, hogy segítsen Önnek a legmegfelelőbb csomagolási megoldások megtalálásában!