Termékek

A Filmex arra specializálódott, hogy személyre szabott és kiváló minőségű csomagolási megoldásokat kínáljon, megfelelve ügyfeleink egyedi igényeinek.


Elkötelezettek vagyunk a hatékony és megbízható csomagolási megoldások biztosítása iránt, amelyek kielégítik a legmagasabb minőségi és funkcionális követelményeket. Legyen szó zacskókról, tasakokról, síkfóliákról, lapokról, zsugorfóliákról, tömlőkről, féltömlőkről, raklapsapkákról vagy zsugorfóliákról, nálunk megtalálhatja aZ Ön céljainak megfelelő csomagolóanyagokat.

Az élelmiszeriparban tevékenykedő partnereink számára olyan csomagolóanyagokat kínálunk, amelyek megfelelnek a szigorú BRC globális szabványnak. E szabvány biztosítja, hogy termékeink teljesítik a legmagasabb szintű biztonsági, minőségi és higiéniai követelményeket, így alkalmasak az élelmiszeripari csomagolási felhasználásra, így nyugalmat nyújthatunk az élelmiszeripari vállalkozásoknak, hiszen tudják, hogy termékeiket az iparági előírásoknak megfelelő anyagokba csomagolják.


Ma már termelésünk fele újrahasznosított anyagokból készül, amelyeket csomagolóanyag-nagykereskedőknek is értékesítünk, így környezetbarát termékeink szélesebb körben elérhetővé váltak.